Εφημερίδα Κοινωνική

Δίωξη για πλημμέλημα στους δύο αλλοδαπούς που συνεπλάκησαν στο επεισόδιο με τα μαχαιρώματα

Δίωξη για πλημμέλημα στους δύο αλλοδαπούς που συνεπλάκησαν στο επεισόδιο με τα μαχαιρώματα
12 Ιουνίου 2023

Ποινική δίωξη για πλημελληματικές πράξεις άσκησε ο εισαγγελέας εις βάρος των δύο νεαρών αλλοδαπών που συνελήφθησαν για εμπλοκή σε επεισόδιο στο πανεπιστημιακό κάμπους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, διώκονται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού, κλοπή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη όταν συνεπλάκησαν δύο παρέες – η μία αποτελούμενη από τέσσερα άτομα και η άλλη από δύο. Οι δύο τελευταίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, ο πρώτος στη μέση και ο δεύτερος στο χέρι.

Αναλυτικά, ο λόγος για τέσσερεις άνδρες, τρεις από τη Συρία και ένας από το Αφγανιστάν -ηλικίας 18, 20, 24 και 34 ετών- επιτέθηκαν σε έναν 40χρονο με καταγωγή από την Γεωργία και έναν 22χρονο Μαροκινό.

Οι τραυματίες που φέρεται ότι δέχθηκαν την άγρια επίθεση μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης είναι δύο: ο 40χρονος Γεωργιανός και ο 22χρονος Μαροκινός. Ο πρώτος φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην οσφυϊκή χώρα, ενώ ο δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Επιπλέον, νοσηλεύονται φρουρούμενοι δύο εκ των συλληφθέντων από την πρώτη ομάδα, καθώς έχουν τραύματα στο πρόσωπο που προκλήθηκαν κατά την επίθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ