Εφημερίδα Κοινωνική

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ απεγκλώβισαν βρέφος

 Breaking News

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ απεγκλώβισαν βρέφος
08 Ιουνίου 2023

Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έκαναν την περιπολία τους στην περιοχή της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη, εντόπισαν μία γυναίκα έξω από ένα ΙΧ μάρκας Ford να κλαίει με λυγμούς και να ζητά βοήθεια.

Ο λόγος που η γυναίκα βρισκόταν σε αυτή την κατάταση, ήταν γιατί εντός του οχήματος της είχε εγκλωβιστεί ένα ανήλικο αγοράκι, το οποίο νωρίτερα είχε δέσει στο παιδικό του κάθισμα. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο και τα κλειδιά βρισκόταν μέσα στο ΙΧ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος, καθώς η οδηγός δεν είχε πάνω της δεύτερα κλειδιά.

Κατόπιν τούτων, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα ειδικό εργαλείο θραύσης κρυστάλλων για να σπάσουν το παράθυρο που βρισκοταν στην αντίθετη πλευρά από αυτή που βρισκόταν το παιδί, με αποτέλεσμα να ξεκλειδώσουν το όχημα και να απεγκλωβίσουν το ανήλικο αγοράκι.

Το παιδί τρόμαξε από τον θόρυβο της θραύσης του τζαμιού, ωστόσο αυτό ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να έχει συμβεί εάν οι αστυνομικοί αργούσαν λίγο παραπάνω. Εν τέλει η γυναίκα πήρε το ανήλικο αγόρι στην αγκαλιά της και οι αστυνομικοί δέχτηκαν τις εγκάρδιες ευχαριστίες, τόσο από την ίδια, όσο και από διερχόμενους και γείτονες που άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν να βοηθήσουν.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ