Εφημερίδα Κοινωνική

Βοτσαλάκια: Εργασίες στην πλαζ από το Δήμο, μέχρι να «μπει» ο ανάδοχος – Γιάννης Μώραλης: Ήμασταν αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την πλαζ σε αυτή την κατάσταση για το καλοκαίρι

 Breaking News

Βοτσαλάκια: Εργασίες στην πλαζ από το Δήμο, μέχρι να «μπει» ο ανάδοχος – Γιάννης Μώραλης: Ήμασταν αποφασισμένοι να μην αφήσουμε την πλαζ σε αυτή την κατάσταση για το καλοκαίρι
16 Μαΐου 2023

Τα Βοτσαλάκια είναι μια από τις παραλίες του Πειραιά, που ο κόσμος επισκέπτεται, ιδίως τους θερινούς μήνες και πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για το πώς μπορεί αυτή η πλαζ να γίνει «ελκυστικότερη».

Ο Δήμος έχει αποφασίσει να αναδιαμορφώσει τα Βοτσαλάκια και μάλιστα, γνωρίζουμε ότι για τις εργασίες που θα γίνουν στην πλαζ, υπάρχει ήδη ανάδοχος.

Λόγω των τυπικών διαδικασιών, ο ανάδοχος ξεκινά τις εργασίες από Σεπτέμβρη, κάτι που πάει πίσω το καλοκαιρινό πλάνο.

Ωστόσο, η δημοτική Αρχή Πειραιά ήταν εξ’ αρχής αποφασισμένη να μην αφήσει την πλαζ Βοτσαλάκια σε αυτή την κατάσταση.

Το είχε προαναγγείλει άλλωστε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας ότι «εμείς θα “μπούμε” στα Βοτσαλάκια γιατί οφείλουμε να διαμορφώσουμε μια καλή κατάσταση για τον κόσμο, ανεξαρτήτως διαδικασιών, με τις δικές μας δυνάμεις.»

Έτσι λοιπόν, αποκλειστικά με τις δυνάμεις του Δήμου, με ιδίους πόρους και τεχνικά μέσα, γίνεται παρέμβαση στην πλαζ. Μπουλντόζες, μηχανήματα και εργαζόμενοι του Δήμου, κατέβηκαν στα Βοτσαλάκια και άρχισαν να συμμαζεύουν την κατάσταση  και να αναδιαμορφώνουν την παραλία.

Ο Δήμος Πειραιά θα προσπαθήσει  να κρατήσει μια καλή εικόνα στα Βοτσαλάκια, μέχρι να μπει ο ανάδοχος τον Σεπτέμβρη, για να δώσει τη «νέα εικόνα».

Θυμίζουμε, ότι το έργο ανάπλασης της πλαζ έχει προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ.

 

 

IMG-20230516-WA0008 IMG-20230516-WA0007 IMG-20230516-WA0004 IMG-20230516-WA0003


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ