Εφημερίδα Κοινωνική

Αίγινα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνέβη το τροχαίο με τα τρία τραυματισμένα παιδιά

 Breaking News

Αίγινα: Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που συνέβη το τροχαίο με τα τρία τραυματισμένα παιδιά
04 Μαΐου 2023

Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν σε τροχαίο στην Αίγινα και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο της Αθήνας. Όπως έγραψε το enikos.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου του ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να κυλήσει προς το μέρος του πούλμαν που εκείνη τη στιγμή αποβίβαζε τα παιδιά και τρία εξ αυτών να «σφηνώσουν» ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Το ατύχημα συνέβη έξω από την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπου τα παιδιά είχαν πάει στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το λεωφορείο έχει προσκρούσει πάνω σε δέντρο, το οποίο έχει ξεριζωθεί.

aigina

Οι τραυματίες, μαθήτριες σε σχολείο του Χαλανδρίου, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του Νησιού για τις πρώτες βοήθειες και θα διακομισθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είναι πιο ελαφριά τραυματισμένες και η τρίτη πιο σοβαρά.

Όπως είπε στο enikos.gr, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στην Αίγινα, Σωκράτης Δούκας η πιο σοβαρά τραυματισμένη μαθήτρια έχει κακώσεις στον θώρακα, ενώ πρόσθεσε πως και οι τρεις είναι εκτός κινδύνου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ