Εφημερίδα Κοινωνική

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στον Πειραιά

 Breaking News

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στον Πειραιά
31 Μαΐου 2023

Το Red Bull Dance Your Style, ο παγκόσμιος 1vs1 street dance διαγωνισμός που αναδεικνύει τη δημιουργικότητα και το προσωπικό στυλ των χορευτών και χαρίζει μια πραγματικά συναρπαστική ατμόσφαιρα στο κοινό, επιστρέφει δυναμικά.

Πιστό στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του street dance, χορευτές από πολύ διαφορετικά backgrounds διαγωνίζονται με τα δικά τους στυλ – ανεξάρτητα από το αν είναι popping ή locking, whaacking, house ή hip-hop. Μετά τον 1ο προκριματικό του Red Bull Dance Your Style που πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της Θεσσαλονίκης, το WE, σειρά είχε ο 2ος προκριματικός που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, 27 Μαΐου στις 18.00 η ώρα.

Συγκεκριμένα, 16 χορευτές δώσανε ραντεβού στη Μαρίνα Φλοίσβου (IG, FB, LI, YT) και αναμετρήθηκαν στο dance floor για να καταφέρουν να κερδίσουν την ψήφο του κοινού. Από αυτούς τους 16 αναδείχθηκε η δεύτερη οκτάδα χορευτών η οποία και θα πάει στον ελληνικό τελικό.

Ο μεγάλος ελληνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά, την Κυριακή 24 Ιουνίου, στις 18:30. Οι 16 φιναλίστ θα δώσουν επικές μάχες με στόχο να ξεσηκώσουν το κοινό και να κερδίσουν μία θέση στον παγκόσμιο τελικό όπου θα συμμετάσχουν χορευτές από 46 χώρες! Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός 12ος Πίθηκος, ενώ θα λάβουν χώρα φοβερές μουσικές εκπλήξεις που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το vibe της ημέρας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ