Εφημερίδα Κοινωνική

Στις Ένοπλες Δυνάμεις 21 νέοι Ολυμπιονίκες – Ν. Παναγιωτόπουλος: Ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους

 Breaking News

Στις Ένοπλες Δυνάμεις 21 νέοι Ολυμπιονίκες – Ν. Παναγιωτόπουλος: Ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους
11 Μαΐου 2023

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις είκοσι ενός νέων Ολυμπιονικών, με την Απονομή Ιδιότητας Εφέδρων εν Ενεργεία Αξιωματικών, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες προκειμένου να τους τιμήσει για τα επιτεύγματα που επέτυχαν και χάρισαν υπερηφάνεια, τιμή και συγκίνηση στην ελληνική κοινωνία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι η ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις των Ολυμπιονικών μας αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στη χώρα.

Η σχετική ΚΥΑ μεταξύ των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού και Εθνικής Άμυνας υπεγράφη τον Αύγουστο του 2021. Η διαδικασία ένταξής τους, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο το 2022, ευρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, καθόσον αναμένονται οι αποφάσεις των Ανωτάτων Υγειονομικών Επιτροπών, ώστε να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης και ο Διευθυντής της ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχος Δημήτριος Ανδριόπουλος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ