Εφημερίδα Κοινωνική

Πλακιωτάκης: Ευχαριστώ όλα τα στελέχη του Λιμενικού και την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

 Breaking News

Πλακιωτάκης: Ευχαριστώ όλα τα στελέχη του Λιμενικού και την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
28 Μαΐου 2023

Στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής του Υ.ΝΑ.Ν.Π., η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος [Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.] εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον απερχόμενο Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, για τη γόνιμη συνεργασία και τη συμβολή του στην επίτευξη πολλών δίκαιων διεκδικήσεων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Παράλληλα ευχήθηκε καλή δύναμη ώστε να εκπληρωθούν με επιτυχία οι ελπίδες των πολιτών στο πρόσωπό του.

Στην ομιλία του ο απερχόμενος Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Γιάννης Πλακιωτάκης δήλωσε ευγνώμων που είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Σώματος.

Ευχαρίστησε την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., για τις πολύ σημαντικές και εποικοδομητικές της παρεμβάσεις με τις οποίες συνέβαλε στην επίλυση πολλών και χρόνιων προβλημάτων και στη βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Κλείνοντας ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης υπογράμμισε: «Φανήκαμε συνεπείς, αλλάξαμε πολλά. Ήρθα με ψηλά το κεφάλι και φεύγω με ψηλά το κεφάλι».

Παράλληλα η ΠΟΕΠΛΣ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Υφυπουργό ΝΑ.Ν.Π. κ. Κώστα Κατσαφάδο για την πολύτιμη συμβολή του στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούσαν τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Τέλος, η ΠΟΕΠΛΣ συνεχάρη τον υπηρεσιακό Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κλιάρη Θεόδωρο και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο του. Ο νέος υπουργός ανέφερε ότι δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσει τη συγκίνηση αυτής της στιγμής και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το κύριο καθήκον της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι να εφαρμόζει το νόμο».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ