Εφημερίδα Κοινωνική

Πύργος του Πειραιά – Ποια εταιρεία ανέλαβε την ασφάλεια του κτιρίου

 Breaking News

Πύργος του Πειραιά – Ποια εταιρεία ανέλαβε την ασφάλεια του κτιρίου
24 Μαΐου 2023

Με την εταιρεία IFSAS που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό και είναι στρατηγικός συνεργάτης της Tyco Systems προχώρησε η Dimand τη συμφωνία για την ασφάλεια του κτιρίου του Πύργου του Πειραιά, η ανοικοδόμηση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συνεργασία ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ώρες και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την προστασία του κτιρίου από φωτιά, την τοποθέτηση καμερών ασφαλείας (σύστημα CCTV), σύστημα ελέγχου πρόσβασης των επισκεπτών του Πύργου, ανίχνευση εισβολής κ.α., δημιουργώντας ένα ολιστικό σύστημα φύλαξης για το πολυαναμενόμενο οικοδόμημα.

Η εταιρεία, με CEO τον Λεωνίδα Κασιάπη, έχει προχωρήσει, κατά καιρούς, σε συνεργασίες στον τομέα της ασφάλειας και της πυροπροαστασίας σε επιχειρήσεις όπως η Danfoss, h Generali, αλλά και το εργοστάσιο της Tikun Olam στην Κόρινθο. Yπενθυμίζεται ότι ο Πύργος του Πειραιά, την ανάπτυξη του οποίου έχει αναλάβει η Dimand και η Prodea θα παραδοθεί τους επόμενους μήνες σε δύο φάσεις: Πρώτα στο τέλος του φθινοπώρου του 2023 και δεύτερη στις αρχές του 2024.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ