Εφημερίδα Κοινωνική

Ολοκληρώθηκε η έκθεση “Ορθοδοξία” στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ

Ολοκληρώθηκε η έκθεση “Ορθοδοξία” στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ
10 Μαΐου 2023

Τα εγκαίνια της έκθεσης τελέστηκαν με λαμπρότητα, παρουσία του Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου, ενώ η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την Πατερική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιωρωνύμου Β’. Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ.

Στην σημαντική αυτή διοργάνωση συμμετείχαν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών παρουσιάζοντας όλο των λειτουργικό εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και των Ιερών Μονών αλλά και των προσωπικών αναγκών κάθε βαθμίδας Ιερωμένου. Υπήρξαν στα καταστήματα λαϊκής τέχνης και εκκλησιαστικών ειδών νέες συλλογές αναμνηστικών ειδών, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε και μεγάλη συλλογή Ορθόδοξων Χριστιανικών Βιβλίων αλλά και προορισμών προσκυνηματικών περιηγήσεων.

Η «28η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» αποτέλεσε ένα διαχρονικό γεγονός μοναδικό για τα Εκκλησιαστικά δρώμενα, προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των επισκεπτών δίνοντας τους την δυνατότητα να γνωρίσουν την αγορά της Εκκλησιαστικής τέχνης και τους καλλιτέχνες δημιουργούς της.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακουλουθήσουν κι άλλες εκθέσεις στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ