Εφημερίδα Κοινωνική

Νέες μεγάλες διακρίσεις για την Attica Group

 Breaking News

Νέες μεγάλες διακρίσεις για την Attica Group
13 Μαΐου 2023

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 10 βραβεία στα Tourism Awards 2023 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Απριλίου, η Attica Group βραβεύτηκε με 4 Χρυσά, 2 Αργυρά και 4 Χάλκινα βραβεία:

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Ορθολογική διαχείριση ενέργειας και ΑΠΕ-Μείωση κατανάλωσης φυσικών πόρων-Μείωση ενεργειακού αποτυπώματος» για τα πλοία Aero Highspeed της Hellenic Seaways.

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Δράσεις ΕΚΕ» για την δράση «Πλέουμε μαζί».

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Covid-Safe Practices & Services» για την προστασία των εργαζομένων και των επιβατών μας από την πανδημία Covid-19.

 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-ΠροσβάσιμοςΤουρισμός» για το πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι. One Group, One Crew».

 Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Branding/Media/Public Relations-Content Marketing Strategy» για την Παρουσίαση προορισμών & Ιδέες για Road Trips (ταξίδια με το αυτοκίνητο) σε συνδυασμό με το πλοίο στη γραμμή Ελλάδα-Ιταλία με τη Superfast Ferries.

 Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Δράσεις ΕΚΕ» για το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες».

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Branding/Media/Public Relations-Ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια» για την καμπάνια της Blue Star Ferries.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Digital Tourism-Online strategy» για τη διαδικτυακή στρατηγική της Hellenic Seaways μέσω ενός μεγάλου εύρους διαδικτυακών καναλιών.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Sustainability-Συνεισφορά στην τοπική οικονομία/Υποστήριξη τοπικών κοινοτήτων/Ενίσχυση απασχόλησης» για την Συνολική Κοινωνική Προσφορά της Attica Group.

 Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τravel/Προγράμματα επιβράβευσης/Loyalty programs» για το πρόγραμμα επιβράβευσης της Attica Group “Seasmiles”.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 35 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ