Εφημερίδα Κοινωνική

Μεθυσμένος απείλησε αστυνομικούς στον Βόλο – «Θα σας φτύσω και θα κολλήσετε AIDS»

 Breaking News

Μεθυσμένος απείλησε αστυνομικούς στον Βόλο – «Θα σας φτύσω και θα κολλήσετε AIDS»
31 Μαΐου 2023

Με απίστευτες εκφράσεις έβρισε ένας 44χρονος άνδρας από τον Βόλο τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν, επειδή είχε δημιουργήσει επεισόδιο. Ο δράστης τους απείλησε ότι «θα τους φτύσει και θα κολλήσουν AIDS».

Όμως, ο 44χρονος δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επιτέθηκε κατά των αστυνομικών και στο κρατητήριο που μεταφέρθηκε, ενώ προσπαθούσε συνεχώς να αυτοτραυματιστεί, χτυπώντας το κεφαλι του στον τοίχο.

Το περιστατικό που οδήγησε στην σύλληψη
Ο κατηγορούμενος άρχισε να πίνει από το μεσημέρι, ξεκινώντας με τσίπουρα, στη συνέχεια άρχισε τις μπύρες και το βράδυ έπινε ουίσκι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός εαυτού και να γίνει πολύ επιθετικός προς τους θαμώνες του μπαρ.

Αργότερα άρχισε να διαπληκτίζεται με άλλους θαμώνες και να σπάει διάφορα πράγματα. Όταν κλήθηκε η αστυνομία να επέμβει προκειμένου να τον συλλάβει,ο κατηγορούμενος άσκησε βία κατά δύο αστυνομικών, απωθώντας τους βίαια και κλωτσώντας τους προκειμένο να μην τον προσαγάγουν στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Επίσης αρνήθηκε να μπει στο περιπολικό για έλεγχο στοιχείων, ενώ στο κρατητήριο του Α.Τ. Βόλου, όπου μεταφέρθηκε ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε έντονα και έβγαζε κραυγές και αποπειράθηκε να αυτοτραυματιστεί.

Το κατηγορητήριο
Ο 44χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της βίας κατά υπαλλήλων, απείθειας, διατάραξης λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας, εξύβρισης κατά συρροή και απειλής κατά συρροή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έβρισε ο ο άνδρας έβριζε και φώναζε «θα σας φτύσω να κολλήσετε Aids».

Ο άνδρας οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου υποστήριξε ότι είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι πίνοντας τσίπουρα, συνέχισε με μπύρες και τελευταία έπινε ουίσκι, με αποτέλεσμα να μην ξέρει, τι έλεγε και τι έκανε. Τελικά ο 44χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 16 μηνών.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ