Εφημερίδα Κοινωνική

«Κωνσταντίνεια 2023» στον Πειραιά

 Breaking News

«Κωνσταντίνεια 2023» στον Πειραιά
15 Μαΐου 2023

Εκδηλώσεις με την επωνυμία «Κωνσταντίνεια 2023» διοργανώνει ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς έως τις 28 Μαΐου με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο πλαίσιο των εορτασμών, τίθενται σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα της Αγίας Μαρίνης από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και ιερά λείψανα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Καθημερινά το πρωί τελείται η Θεία Λειτουργία, στις 11:00 ψάλλεται η Παράκληση των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και στις 18:00 ψάλλεται η Παράκληση της Αγίας Μαρίνης. Σήμερα Τρίτη (16/05) στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από τον πρωτοπρεσβ. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου με θέμα «Αγία Ελένη- Άγιοι Τόποι».

Το Σάββατο 20 Μαΐου στις 19:00, έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή πιστού αντιγράφου του Σταυρού του Μ. Κωνσταντίνου με τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους τον οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ και θα παραμείνει στο Ναό εις το διηνεκές.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ