Εφημερίδα Κοινωνική

«Κερατσίνι-Δραπετσώνα Αλλάζουμε»: «Μια Βραδιά για την Πόλη»

 Breaking News

«Κερατσίνι-Δραπετσώνα Αλλάζουμε»: «Μια Βραδιά για την Πόλη»
15 Μαΐου 2023

Με επιτυχία διοργανώθηκε στις 12/05/2023, στο Πάρκο Ανδρέας Παπανδρέου στο «Σελεπίτσαρι», η συνάντηση που οργάνωσε ο Συνδυασμός Κερατσίνι-Δραπετσώνα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Καμά.

Το παρών έδωσαν ο πρώην Δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας , κύριος Λουκάς Τζανής.

Οι πρώην Βουλευτές ΠΑΣΟΚ- Β ΠΕΙΡΑΙΑ, Διαμαντίδης Γιάννης, και Λάλος Κανέλλος. Οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ, Αθανασιάδης Λεωνίδας, Διαμαντίδης Δημήτρης, Σαλαλές Χρήστος, Σταυρούλα Στεφανίδου, Σόλων Κατσίβελας, Ελίνα Βερυκάκη. Από την Α εκλογική περιφέρεια Πειραιά, ο Ανδρέας Βροντάκης. Από την Ελληνική Λύση, ο Βαγγέλης Φώτης, υποψήφιος Βουλευτής, στην Β” ΠΕΙΡΑΙΑ, και η Χρυσούλα Ψωμιάδου στην Α” ΠΕΙΡΑΙΑ. Το παρών έδωσαν ο Τάσος Γκιόκας, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, πρώην Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου , της Δημοτικής Ενότητας Δραπετσώνας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Β ΠΕΙΡΑΙΑ, Βάνα Δατσέρη ( Γραμματέας), Θανάσης Μπαλκάμος, Λάλος Γιάννης, Κλαπαδάκης Μίλτος, ο Δημοτικός μας Σύμβουλος Ανδρέας Κρεμμύδας, ο Αντιπρόεδρος των Πρακτόρων ΟΠΑΠ, Αποστόλης Ντιβανίδης, ο Πρόεδρος του» Άρη Αμφιάλης » Βασίλη Παππάς,η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Κερατσινίου- Δραπετσώνας, κυρία Μαρία Λαογοδήμου, και από το Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Κερατσινίου- Δραπετσώνας, ο κύριος Γιώργος Καλλιανίδης, καθώς και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος Νίκαιας- Αγίου Ιωάννη Ρέντη κυρία Αθηνά Μπούτση.

Ο κύριος Καμάς ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες από τη Δημοτική Ενότητα Δραπετσώνας, των κυρίων Ντιβανίδη Απόστολου και Καραπιπέρη Στέλιου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ