Εφημερίδα Κοινωνική

Η «Bennett Βιομηχανία Φαρμάκων» στηρίζει το «Χατζηκυριάκειο»

 Breaking News

Η «Bennett Βιομηχανία Φαρμάκων» στηρίζει το «Χατζηκυριάκειο»
20 Μαΐου 2023

Την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 επισκέφτηκαν τον χώρο του «Χατζηκυριάκειου» o κος Σωτήρης Δήμου, Marketing Manager και ο κος Αλέξανδρος Σαρακάκης, Product Manager από την Ελληνική Βιομηχανία Φαρμάκων, «Bennett».
Στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με πρωτοβουλία της κας Λαμπροπούλου Γεωργίας, Chief Financial Officer & HR Director της βιομηχανίας φαρμάκων «Bennett», η εταιρεία χορήγησε ολοκαίνουργια ηλεκτρονικά είδη για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών του Ιδρύματος. Συγκεκριμένα, καινούργιοι υπολογιστές, οθόνες, notebooks, ακουστικά, ασύρματα ποντίκια και μια φωτογραφική μηχανή θα αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες εκπαίδευσης του «Χατζηκυριάκειου».
Οι εκπρόσωποι της «Bennett», κατά την επίσκεψή τους, ξεναγήθηκαν από τον Σύμβουλο – Ταμία, κ. Γιώργο Σωτηρίου στον χώρο μας, συνομίλησαν με τον Πρόεδρο και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την καθημερινότητα των παιδιών και να βεβαιωθούν ότι η συνεισφορά τους θα έχει θετικό αντίκτυπο και θα βελτιώσει το επίπεδο μάθησής τους .


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ