Εφημερίδα Κοινωνική

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Επίδειξη μόδας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Γαλάζια Νύχτα και στολισμός βιτρινών με βραβεία

 Breaking News

Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς: Επίδειξη μόδας στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Γαλάζια Νύχτα και στολισμός βιτρινών με βραβεία
19 Μαΐου 2023

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Συλλόγου στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις Ημέρες Θάλασσας 2023, που θα πλημμυρίσουν από 24 Μαϊου έως 4 Ιουνίου όλες τις γωνιές της πόλης μας φέρνοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους φίλους, ο Σύλλογός συμμετέχει με τις ακόλουθες δράσεις:

«ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ» την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά με τη συμμετοχή καταστημάτων που θα παρουσιάσουν τις τάσεις της νέας σεζόν σε είδη γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ.

«ΓΑΛΑΖΙΑ ΝΥΧΤΑ» με «ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΤΙΜΕΣ» την Παρασκευή 2 Ιουνίου, με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΒΙΤΡΙΝΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ». Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται OnLine σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο στο Facebook Ημέρες Θάλασσας https://www.facebook.com/ImeresThalassas.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η απονομή των επάθλων και των αντίστοιχων βραβείων για τις καλύτερες βιτρίνες θα γίνει κατά την διάρκεια της Επίδειξης Μόδας την 1η Ιουνίου.

Καλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν την πόλη μας, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις των ημερών θάλασσας, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να γιορτάσουμε μαζί και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, με επίκεντρο τη θάλασσα».

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ