Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση της Εύης Καρακώστα, υποψήφιας Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Β’ Πειραιά στην Νίκαια

Εκδήλωση της Εύης Καρακώστα, υποψήφιας Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Β’ Πειραιά στην Νίκαια
16 Μαΐου 2023

«Δεν ήταν μόνο η χαρά που πλειοψήφησε στην συνάντηση της Εύης Καρακώστα, υποψήφιας Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Β’ Πειραιά με φίλους και συντρόφους, χθες Δευτέρα 15 Μαΐου, στο Ήδιστον Καφέ και στο Zum Café, στον πεζόδρομο της Παναγή Τσαλδάρη στην Νίκαια, ήταν και η βεβαιότητα της νίκης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της υποψήφιας Βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Β’ Πειραιά Εύης Καρακώστα.

Και συνεχίζει: «Συντρόφισσες και σύντροφοι, φίλες και φίλοι, ανταμώνουμε για να δώσουμε την υπόσχεση ότι θα εντείνουμε τον αγώνα ενάντια στο ψεύδος της κυβερνητικής ασυδοσίας, αυτή την τελευταία προεκλογική εβδομάδα.

Το ιδιαίτερο πολιτικό στίγμα της εκδήλωσης, εκτός από την παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών φορέων, έδωσε η παρουσία και ο χαιρετισμός του πρώην δημάρχου Στέλιου Λογοθέτη, στον οποίο η Νίκαια οφείλει την σημαντική μετάβασή της σε σύγχρονη πόλη και πολλές από τις υποδομές της, καθώς και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από τον χώρο της Υγείας Μιχάλη Ψαλτάκου, με τον οποίο αγωνιστήκαμε μαζί για την στήριξη των νοσοκομειακών υποδομών και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Ξεχωριστά τιμητική η παρουσία και ο χαιρετισμός του, Λεωνίδα Κουντουδάκη, ενός ανθρώπου που οι αντιφασιστικοί αγώνες του έχουν σημαδέψει κυριολεκτικά τον τόπο αφού υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στην δολοφονία Λαμπράκη και αγωνίζεται ως σήμερα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.

Η επόμενη συνάντησή μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου, στις 7.00 μ.μ. στο Απρόοπτο, Κανάρη 17, στην Δραπετσώνα.

Πάμε δυνατά για την Δημοκρατία. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που να νοιάζεται για τους πολλούς.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ

Στις 21 Μαΐου ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Δικαιοσύνη Παντού».

 

εκ_8

εκ_10

εκ_5

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ