Εφημερίδα Κοινωνική

Αίγινα: Εξιτήριο για μία από τις τρεις μαθήτριες -Στον ανακριτή ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ

 Breaking News

Αίγινα: Εξιτήριο για μία από τις τρεις μαθήτριες -Στον ανακριτή ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ
05 Μαΐου 2023

Στον ανακριτή οδηγείται ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ για το ατύχημα με το τουριστικό λεωφορείο με μαθητές από σχολείο του Χαλανδρίου στην Αίγινα. Τρεις μαθήτριες διακομίσθηκαν στο Παίδων, η μία έλαβε εξιτήριο.

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγείται σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου ο οδηγός του λεωφορείου του ΚΤΕΛ για το ατύχημα που προκλήθηκε σε σχολική εκδρομή στην Αίγινα. Οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν βρίσκονταν ανάμεσα στα δύο βαριά οχήματα την ώρα που για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία λύθηκε το χειρόφρενο του ενός οχήματος με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός.

Οι μαθήτριες διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας για τις πρώτες βοήθειες και μετά από ακτινολογικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η μία κοπέλα έφερε κακώσεις στον θώρακα, ενώ οι άλλες δύο είχαν μόνο εκδορές.

Πήρε εξιτήριο η μία μαθήτρια που τραυματίστηκε στην Αίγινα
Από τις τρεις μαθήτριες που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, οι δύο συνεχίζουν να νοσηλεύονται ακόμα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους, ενώ η τρίτη κοπέλα πήρε εξιτήριο χτες το βράδυ.

Το τουριστικό λεωφορείο είχε ακινητοποιηθεί και αποβίβαζε μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου, όταν ξαφνικά λύθηκε το χειρόφρενο ενός άλλου πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές με αποτέλεσμα να προκληθεί το ατύχημα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ