Εφημερίδα Κοινωνική

Συνέντευξη: Ο Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά άνοιξε την «ατζέντα» του, εφ’ όλης της ύλης στην «Κοινωνική» (VIDEO)

 Breaking News

Συνέντευξη: Ο Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά άνοιξε την «ατζέντα» του, εφ’ όλης της ύλης στην «Κοινωνική» (VIDEO)
13 Απριλίου 2023

Ο Γιάννης Μώραλης – Δήμαρχος Πειραιά άνοιξε την «ατζέντα» του σε μια εφ’ όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη στην «Κοινωνική» με τον εκδότη Απόστολο Καραμπερόπουλο και τον διευθυντή σύνταξης Κώστα Παναγιωτάκη. Σε μια συνέντευξη «ποταμό» διάρκειας μίας και πλέον ώρας, απάντησε στα ΠΑΝΤΑ! 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

Όπως συνηθίζει στις συνεντεύξεις του στην εφημερίδας μας, ο Γιάννης Μώραλης μίλησε άνετα και «ανοιχτά» για όλους και για όλα!

Αφού, αρχικά «ευλόγησε» τα γένια μας… λέγοντας ότι «η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ είναι από τα Μέσα, που  αναδεικνύουν όσο κανένα άλλο, ζητήματα  καθημερινότητας του Πειραιά», ξεδίπλωσε ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν την πόλη και τους δημότες.

Σε μια συνέντευξη «ποταμό» διάρκειας μίας και πλέον ώρας, απάντησε στα ΠΑΝΤΑ!

*Για το αν και πόσο θα επηρεαστεί η πόλη από την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο,

*Για το ποια θέματα ενδεχομένως να πάνε πίσω χρονικά, λόγω αλλαγής υπουργικών χαρτοφυλακίων,

*Για το ποιες θα είναι οι αλλαγές και η στόχευση του «Πειραιά – Νικητή» ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μας ενημέρωσε επίσης για τις εξελίξεις με τον Πύργο, την ανάπλαση της Πειραϊκής, την υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ,  το «Καλιφόρνια», τον προσεισμικό έλεγχο στα σχολεία, την κατάσταση με τους σταθμούς του Μετρό, την καθαριότητα, την κυκλοφοριακή μελέτη,  την ελεγχόμενη στάθμευση και για πολλά πολλά άλλα θέματα.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Πειραιά άνοιξε την «ατζέντα» του και μας ανέλυσε τις προτεραιότητες που υπάρχουν σε κάθε μια από τις πέντε δημοτικές κοινότητες.

Η συζήτηση-συνέντευξη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ με τον Γιάννη Μώραλη όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ενδιαφέρουσα καθώς «άγγιζε» ζητήματα για τα οποία ο Δήμαρχος δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια!

Μας είπε τη γνώμη του για τους συμβασιούχους και την κυβερνητική πολιτική απέναντι στους δημάρχους (με αφορμή όσα συνέβησαν στο Δ. Αγίου Δημητρίου) και για τα κομματικά χρίσματα… Μίλησε για τον Γιώργο Γαβρίλη (πρώην Αντιπεριφερειάρχη), που θα βρει απέναντί του στις εκλογές. Μίλησε για την νυν Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου και για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν ενώ σχολίασε με χιούμορ όσα «γράφτηκαν» κατά καιρούς ότι ίσως «κατέβαινε» ως υποψήφιος βουλευτής ή Περιφερειάρχης…

Στο τέλος της συνέντευξης, μας εκμυστηρεύτηκε πότε πιστεύει ότι θα κλείσει ο κύκλος της δημαρχιακής του θητείας στον Πειραιά και ποια θα είναι τα προσωπικά και επαγγελματικά βήματά του.

Ένας Γιάννης Μώραλης όπως δεν τον έχετε ξανακούσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

 

 

 

 

moralis_sunentefksi_koinoniki2

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ