Εφημερίδα Κοινωνική

Γιάννης Μελάς: Μεγάλη συγκέντρωση στα Κύθηρα -Συνομίλησε με κατοίκους και φορείς του νησιού

Γιάννης Μελάς: Μεγάλη συγκέντρωση στα Κύθηρα -Συνομίλησε με κατοίκους και φορείς του νησιού
25 Απριλίου 2023

2Η επίσκεψη του Γιάννη  Μελά, στα Κύθηρα ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Ο υποψήφιος Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων  της Νέας Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς, επαγγελματίες αλλά και κατοίκους σε μια περίοδο «καταλυτική» για το νησί, καταγράφοντας αιτήματα και ανάγκες.

Η «ατζέντα» του Γιάννη Μελά, όπως πληροφορηθήκαμε, περιελάβανε συναντήσεις με τη ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κυθήρων, με την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Κυθήρων, τον Αγροτικό Ελαιουργικό Συνεταιρισμό Λιβαδίου, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ποταμού Κυθήρων, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων, ενώ ο ίδιος επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κυθήρων, το Νοσοκομείο Κυθήρων καθώς και το Λιμεναρχείο Κυθήρων.

Μάλιστα, όπως μάθαμε, πλήθος κόσμου συμμετείχε στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιώς και Νήσων της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Λιβάδι στα Κύθηρα.

 

Ο Γιάννης Μελάς, στις συναντήσεις που έκανε, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της κυβέρνησης αλλά και στο διακύβευμα των εκλογών. Πήρε ως «αποσκευή» πολλά από όσα του είπαν κάτοικοι και φορείς και δεσμεύτηκε ότι η παρουσία του στα Κύθηρα θα συνεχιστεί και μετά τις 21 Μαΐου, σημειώνοντας πως με την απαραίτητη συνεργασία όλων, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το νησί.
403


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ