Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεσκεπάστηκε παράνομο κέντρο αισθητικής στον Πειραιά «καμουφλαρισμένο» ως κομμωτήριο

 Breaking News

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεσκεπάστηκε παράνομο κέντρο αισθητικής στον Πειραιά «καμουφλαρισμένο» ως  κομμωτήριο
19 Μαρτίου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

 

Οι καταγγελίες, η προώθηση υπηρεσιών μέσω «tiktok», τα μη εγκεκριμένα σκευάσματα και η παγίδα που έστησε γυναίκα αστυνομικός προσποιούμενη την πελάτισσα

 

 

Μια δύσκολη υπόθεση που χειρίστηκε με ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και ο διοικητής κ.Αντώνης Σκάρπας, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση

 

 

 

 

 

 

Παράνομες υπηρεσίες με «επιβλαβή φάρμακα», «πίσω» από επιχείρηση «βιτρίνα» ξεσκεπάστηκε στον Πειραιά από προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έπειτα από συντονισμένες και καλά οργανωμένες ενέργειες του διοικητή κ.Αντώνη Σκάρπα, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση.

Ο λόγος για ένα κομμωτήριο που λειτουργούσε παράνομα στην πόλη ως κέντρο αισθητικής πραγματοποιώντας ιατρικές πράξεις που κανονικά, απαιτούν εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Το απίστευτο όμως είναι ότι χρησιμοποιούσε σκευάσματα – φάρμακα αμφιβόλου ποιότητας, αγνώστου προελεύσεως και κυρίως χωρίς έγκριση ούτε από τον Δ.Ο.Φ. ή τον Ε.Ο.Φ.  

Η συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα, ήταν πολύ δύσκολο να αποκαλυφθεί καθώς είχε «καμουφλαριστεί» καλά.

Οι αστυνομικοί όμως εξ’ αρχής είδαν με πολλή προσοχή αυτή την υπόθεση.

Ειδικότερα, οι παράνομες υπηρεσίες της συγκεκριμένης επιχείρησης προωθούνταν στην εφαρμογή «tik tok».

Την «παγίδα» έστησε γυναίκα αστυνομικός, προσποιούμενη την πελάτισσα, με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ζητώντας αισθητική επέμβαση στα χείλη.

Την ώρα που προετοίμαζαν να της χορηγήσουν σύριγγα με άγνωστο υγρό δόθηκε εντολή συλλήψεων παρουσία του διοικητή του ΑΤ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Αντώνη Σκάρπα.

Κατασχέθηκαν φάρμακα, σκευάσματα και έγγραφα που στάλθηκαν προς ταυτοποίηση, ενώ πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν και οι Υπηρεσίες της Δεύτερης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Νήσων και του Δήμου Πειραιά προκειμένου να προβούν σε άμεσες ενέργειες.

 

Αναμένοντας την εξέλιξη αυτής της υπόθεσης, η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ οφείλει να δώσει συγχαρητήρια τόσο στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Αντώνη Σκάρπα, όσο και στους/στις αστυνομικούς που έφεραν εις πέρας αυτή την δύσκολη αποστολή, κυρίως διότι ενήργησαν με ζήλο και αίσθηση καθήκοντος.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ