Εφημερίδα Κοινωνική

Το «έπαιξαν» γιατροί και ζήτησαν από ηλικιωμένη 40.000 ευρώ για να χειρουργήσουν την κόρη της

 Breaking News

Το «έπαιξαν» γιατροί και ζήτησαν από ηλικιωμένη 40.000 ευρώ για να χειρουργήσουν την κόρη της
17 Μαρτίου 2023

Δεν έχουν τελειωμό οι απάτες που σκαρφίζονται επιτήδειοι, προκειμένου να αποσπάσουν μικρά ή μεγαλύτερα χρηματικά ποσά και αντικείμενα μεγάλης αξίας από ηλικιωμένα άτομα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα του Βόλου, TheNewspaper.gr, την περασμένη εβδομάδα ένας άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε ηλικιωμένη Βολιώτισσα και την ενημέρωσε ότι είναι γιατρός στο «Κρατικό» Νοσοκομείο και ότι η κόρη της έχει πέσει θύμα τροχαίο ατυχήματος και κινδυνεύσει να μείνει ανάπηρη.

Ζήτησε 40.000 ευρώ για την «τραυματισμένη» κόρη της
Για τον λόγο αυτό ζήτησε από την γυναίκα που άκουγε εμβρόντητη στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, το ποσό των 40.000 ευρώ, για να παραλάβει κάποιες χρυσές λάμες από τη Γερμανία που θα κάνουν καλά την κόρη της.

Όταν του απάντησε ότι δεν διαθέτει τόσα χρήματα, εκείνος αποκρίθηκε ότι μπορεί να του δώσει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε συνδυασμό με κοσμήματα.

Για καλή της τύχη όμως, στο ίδιο σπίτι βρισκόταν η θεία του υποψήφιου θύματος, η οποία επικοινώνησε με μέλος της οικογένειας και διαπίστωσε ότι όλα ήταν καλά και ότι κάποιος αποπειράθηκε να τους εξαπατήσει.

Το γεγονός καταγγέλθηκε στην Ασφάλεια Βόλου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ