Εφημερίδα Κοινωνική

«Σπόντες» Άδωνι για δημοφιλείς Υπουργούς της ΝΔ

«Σπόντες» Άδωνι για δημοφιλείς Υπουργούς της ΝΔ
17 Μαρτίου 2023

Σπόντες για τους Υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας που μετά την τραγωδία των Τεμπών «κρύφτηκαν» και δεν βοήθησαν την κυβέρνηση στο επικοινωνιακό κομμάτι, πέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Παρασκευής (17/3) στον ΣΚΑΪ. Ο Υπουργός Ανάπτυξης με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, επανέλαβε πως δεν ευθύνεται ο Κώστας Καραμανλής, λέγοντας, μετά από επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, πως θα πρέπει να είναι κανονικά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Τότε ο Άκης Παυλόπουλος του επεσήμανε: «Οι συνάδελφοί σας στη Νέα Δημοκρατία και τον αδειάζουν και δεν υπερασπίζονται την θέση την δική σας», με τον κ. Γεωργιάδη να τονίζει… «Το τί κάνουν οι συνάδελφοι στη Νέα Δημοκρατία και ποιοι βγαίνουν και μιλάνε και πόσο μιλάνε κτλ, θα μου επιτρέψετε να πω ένα πράγμα στον κόσμο. Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία, είναι πολύ χρήσιμο σε μία παράταξη. Για τί; Γιατί σε μία κρίσιμη ώρα που τα πάντα μπορούν να έχουν πάει στραβά, μπορεί να έχει έρθει μία κρίσιμη στιγμή, αυτοί οι υπουργοί που είναι πρώτοι σε δημοφιλία βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό κεφάλαιο για να βοηθήσουν την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.

Αν την κρίσιμη ώρα, οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι, αυτό δεν είναι χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στην δημοφιλία να μην τους αξίζει. Για να είμαστε συνεννοημένοι. Η ομάδα έχει αρχηγό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτόν στηρίζουμε όλοι», είπε μεταξύ άλλων.

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ