Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Αρχηγός του Λιμενικού στη Σύρο

 Breaking News

Ο Αρχηγός του Λιμενικού στη Σύρο
01 Μαρτίου 2023

Υπηρεσιακή επίσκεψη στη Σύρο πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Γεώργιος Αλεξανδράκης. Συναντήθηκε με τον Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Γκίζη Ιάκωβο καθώς και τον Λιμενάρχη Σύρου Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Βαμβακούση Ιωάννη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, επισκέφθηκε την 6η ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Λιμεναρχείο Σύρου, τα πλωτά περιπολικά σκάφη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και συνομίλησε με τα στελέχη της Λιμενικής Αρχής, τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και παράλληλα ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός, επισκέφθηκε την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου και συναντήθηκε με τον Διοικητή Πλοίαρχο Λ.Σ. Καραμήτσα Παναγιώτη και το προσωπικό της Σχολής και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους, ενώ επιθεώρησε τους χώρους εκπαίδευσης και φοίτησης των σπουδαστών.

Ο κ. Αρχηγός, συνεχάρη τα στελέχη των Υπηρεσιών και τα πληρώματα των περιπολικών σκαφών για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Αρχηγός πραγματοποίησε εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β΄, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γεώργιο Λεονταρίτη και τον Δήμαρχο Σύρου, κ. Νικόλαο Λειβαδάρα, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ