Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα που παρασύρει παιδιά πίσω από την μαστροπεία της 14χρονης;

Νέα Σμύρνη: Κύκλωμα που παρασύρει παιδιά πίσω από την μαστροπεία της 14χρονης;
22 Μαρτίου 2023

Διαδοχικά σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση των μαστροπών που εξέδιδαν την 14χρονη που διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα ανήλικα θύματα.

Το πρώτο και πιο βασικό σημείο έρευνας αυτή τη στιγμή είναι το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης, το οποίο έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ανιχνευτούν οι επαφές αλλά και τα μηνύματα που έχουν καταγραφεί.

Τα ραντεβού της φρίκης

Από την πρώτη κατάθεση της 14χρονης, χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, προέκυψε ότι το κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού τουλάχιστον μια φορά, ενώ από τη δομή της Νέας Σμύρνης έχει φύγει 30 φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έπειθαν το κορίτσι να εγκαταλείψει τη δομή και την οδηγούσαν σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου και σε σπίτια στην Ελευσίνα με αντίτιμο το ποσό των 100 ευρώ, για ροζ ραντεβού.

Το άτυχο κορίτσι έπεσε θύμα ενός 29χρονου, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί. Παράλληλα, συνελήφθησαν και δύο Έλληνες 24 και 25 ετών που βρέθηκαν στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο. Και οι τρεις θα βρεθούν ενώπιον της 31ης ανακρίτριας στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 24/3.

Εις βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία κατά περίπτωση ενώ αναζητείται τουλάχιστον ένα ακόμη άτομο, από τη Γεωργία, που φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά το 14χρονο παιδί.

Όπως έγινε γνωστό οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς ότι είχαν συναντήσει σε ξενοδοχείο την ανήλικη αλλά αρνήθηκαν ότι την κακοποίησαν σεξουαλικά. Ομολόγησαν ωστόσο ότι παρακολουθούσαν τα όσα φρικτά συνέβαιναν και τραβούσαν βίντεο με το κινητό τους.

Βίντεο και μηνύματα καίνε τους μαστροπούς

Όπως φαίνεται οι παιδοβιαστές, βιντεοσκοπούνταν κιόλας τις αρρωστημένες πράξεις τους.

Συγκεκριμένα στο κινητό του ενός εκ των τριών ανδρών έχουν βρεθεί βίντεο με την 14χρονη είτε σε προκλητικές πόζες, είτε σε πράξεις ερωτικού περιεχομένου με το τέταρτο άτομο που διαφεύγει της σύλληψης. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται τα κινητά και των τριών συλληφθέντων για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.

Τα κινητά τους, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για περαιτέρω εξέταση. Συνολικά βρέθηκαν επτά βίντεο αλλά και συνομιλίες που αφορούσαν στην ανήλικη λίγο πριν τη συναντήσουν. Η υπόθεση ουσιαστικά αποκαλύφθηκε χάρη στην κοινωνική λειτουργό της δομής η οποία άντλησε πληροφορίες για την 14χρονη από άλλα κορίτσια της δομής και την αδελφή της κοπέλας.

Η ανήλικη για μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίαζε από την δομή, χωρίς να υπάρχει λόγος, για ώρες μέχρι και μέρες.

Τελευταία φορά που εξαφανίστηκε ήταν τις 19 Μαρτίου, γεγονός που έκανε μία κοινωνική λειτουργό της δομής να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει. Έτσι μετά από έρευνα που έγινε, το κορίτσι αποκάλυψε την αλήθεια, για την κακοποίηση που βίωνε.

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ