Εφημερίδα Κοινωνική

H EYΓΕΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ομιλήτρια στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ σε εκδήλωση των LIONS και NEW VOICES για τη Γυναίκα

 Breaking News

H EYΓΕΝΙΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ομιλήτρια στο ΣΕΡΑΦΕΙΟ σε εκδήλωση των LIONS και NEW VOICES για τη Γυναίκα
27 Μαρτίου 2023

Η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη ήταν ομιλήτρια στο Σεράφειο , στην ημερίδα των LIONS και NEW VOICES, που ήταν αφιερωμένη στη γυναίκα . Το θέμα που ανέπτυξε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής, ήταν “Εθελοντισμός και Κοινωνικές Δεξιότητες”. Στον λόγο της ανέλυσε την αξία του εθελοντισμού και τόνισε ότι η συναναστροφή της με τους εθελοντές, τους οποίους θαυμάζει για το μεγαλείο της ψυχής τους, την έχει βοηθήσει αφ΄ ενός να γίνει καλύτερος άνθρωπος και αφ’ ετέρου να έχει καλή γνώση για τις κοινωνικές δεξιότητες που κατέχουν και κατά πόσο τα προσόντα που αποκτούν μέσα από τη δράση τους στον εθελοντισμό, τους ωφελούν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Άλλη μία σοβαρή δράση της Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη είναι η προσφορά της μέσα από την Σχολή που διευθύνει τον “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ DATA TYPE-ATELIER DE BEAUTE”, όπου σε συνεργασία με τους συνεργάτες και τις σπουδάστριες της, επισκέφθηκαν όλα τα ΚΑΠΗ του Κορυδαλλού και προσέφεραν σε όλες τις κυρίες-μέλη, δωρεάν περιποιήσεις δίνοντάς τους χαρά, ομορφιά και ανακούφιση. “Είναι μία ενέργεια στην προσπάθειά μας να περάσουμε στις σπουδάστριές μας , εκτός από τις άριστες τεχνικές γνώσεις της ειδικότητας που έχουν επιλέξει και την ιδέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς”.

Τέλος δυναμική παρουσία έχει σε εκδηλώσεις, εκπροσωπώντας πολλές φορές τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, όπως στην Εκδήλωση του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Νήσων Ιονίου, στην Εταιρεία Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά, στην ετήσια εορταστική εκδήλωση βραβεύσεων και κοπή πίττας της Ε.Π.Σ.Πειραιά, στην εκδήλωση για «τις Γυναίκες στη Ναυτιλία» κ.λπ.

mparmpagianni (1)

mparmpagianni (3)

mparmpagianni (2)

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ