Εφημερίδα Κοινωνική

ΔΗ.ΡΑ.Π.: Ψήφισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

 Breaking News

ΔΗ.ΡΑ.Π.: Ψήφισμα για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη
14 Μαρτίου 2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, κατά τη διάρκεια της 2ης τακτικής συνεδρίασης του, την Παρασκευή 10/3/2023, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα:

«Σήμερα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη την εξέλιξη της ανείπωτης τραγωδίας από την σύγκρουση των δύο τραίνων στα Τέμπη, συμπαραστεκόμαστε νοερά στις οικογένειες των τραγικών θυμάτων, αλλά και στους τραυματίες και τις οικογένειές τους.

Η καθυστέρηση στην εφαρμογή των συστημάτων ασφαλείας συνδυαστικά με την απουσία της εργασιακής και ατομικής ευθύνης, οδήγησαν στο τραγικό αυτό συμβάν.

Η απόδοση των ευθυνών από τους έχοντες και ελέγχοντες την εξουσία και ο εκσυγχρονισμός του συνόλου των κρατικών υπηρεσιών, ελπίζουμε να λειτουργήσουν ως εχέγγυα για τον σαφή περιορισμό των πιθανοτήτων που υπάρχουν για επανάληψη τραγωδιών με ανθρώπινα θύματα.

Το ΔΣ της ΔΗ.ΡΑ.Π. εκφράζει την βαθύτατη θλίψη για την τραγωδία.

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.ΡΑ.Π. υποβάλλουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Παράλληλα, εύχονται στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση.

Σεβόμενοι την ιερότητα και δραματικότητα των στιγμών, σας ενημερώνουμε ότι ως Διοίκηση της ΔΗ.ΡΑ.Π. μεταθέτουμε τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων σε μελλοντικό χρόνο».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ