Εφημερίδα Κοινωνική

Μπακαλιάρος: Απλησίαστη η τιμή ενόψει 25ης Μαρτίου

 Breaking News

Μπακαλιάρος: Απλησίαστη η τιμή ενόψει 25ης Μαρτίου
20 Μαρτίου 2023

Ιδιαίτερα αλμυρός θα είναι ο μπακαλιάρος φέτος καθώς η αγορά άρχισε να ζεσταίνεται ενόψει της 25ης Μαρτίου καθώς παρότι κερδίζει και φέτος στις προτιμήσεις των καταναλωτών η τιμή του έχει αυξηθεί αισθητά.

Φέτος όμως το αγαπημένο έδεσμα πολλών Ελλήνων που είθισται να σερβίρεται ανήμερα της 25ης Μαρτίου είναι φέτος απλησίαστο για πολλούς καταναλωτές, αφού το 1 κιλό αγγίζει τα 23 ευρώ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το MEGA ο μπακαλιάρος α’ ποιότητας Ισλανδίας κυμαίνεται από 19,80-22,80 € το κιλό, ενώ πέρσι από 18-20 το κιλό.

Έρευνα αγοράς από τους καταναλωτές
Οι περισσότεροι καταναλωτές άρχισαν να προετοιμάζονται από τώρα για το τραπέζι της 25 Μαρτίου κάνοντας έρευνας αγοράς από ιχθυοπωλείο σε ιχθυοπωλείο. Οι περισσότεροι προτιμούν μπακαλιάρο, καλαμάρια και γαρίδες.

Οι καταναλωτές αναμένεται να είναι φέτος είναι πιο φειδωλοί στις αγορές τους, καθώς παρατηρούν αυξήσεις στις τιμές των προϊόντων σε σχέση με πέρυσι.

 

 

«Αν και το κατεξοχήν φαγητό είναι μπακαλιάρος σκορδαλιά, το παραδοσιακό, ο κόσμος έχει αρχίσει και ψωνίζει ψάρια. Είναι πιο προσεκτικοί, γιατί σίγουρα η αγοραστική δύναμη έχει πέσει τα πράγμα είναι λίγο πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι», είπε ο Χαράλαμπος Λιβιεράτος, υπεύθυνος ιχθυοπωλείου.

Την άλλη Τετάρτη λίγο πριν την 25η Μαρτίου αναμένεται σε συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ ο κατεψυγμένος μπακαλιάρος να μπει στο καλάθι του νοικοκυριού.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ