Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιά και Νήσων: «Μια τραγωδία που φανερώνει μια τραγική κυβέρνηση»

 Breaking News

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιά και Νήσων: «Μια τραγωδία που φανερώνει μια τραγική κυβέρνηση»
06 Μαρτίου 2023

Σε άρθρο του, για την κατάσταση με τα Τέμπη και όσα αποκαλύφθηκαν, ο Ανδρέας Βροντάκης, υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιά και Νήσων, σημειώνει:

Η κυβέρνηση των «αρίστων» της Ν.Δ, με τη πελατειακή αντίληψη του Κράτους και των λειτουργιών του, φάνηκε στη τραγωδία των Τεμπών, τα αποτελέσματα ήταν οδυνηρά, βυθίζοντας τη κοινωνία στη θλίψη και στο πένθος.

Έκαναν σημαία την επανίδρυση του Κράτους και αφήνουν πίσω τους μια χώρα σε δημοσιονομικό εκτροχιασμό. Διαφήμιζαν το επιτελικό κράτος, που θα διαδεχτεί το απορυθμισμένο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ και βλέπουμε ένα Κράτος που η ασφάλεια των μεταφορών επαφίεται στο χέρι ενός σταθμάρχη, ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες εδώ και πολλά χρόνια, κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι.

Το μοντέλο διακυβέρνησης των «αρίστων», αποδείχτηκε προεκλογικό τέχνασμα για να κερδίσει τις εκλογές του 2019, καταρρέει από τις αλλεπάλληλες αποτυχίες, τα δεκάδες ερωτήματα, ενώ ένα μεγάλο πέπλο θλίψης τυλίγει τη Χώρα.

Ποιος διάλογος και ποια στοιχειώδης συναίνεση επιζητείται για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας και της κοινωνίας, με προκατασκευασμένες επιτροπές διερεύνησης όταν δεν έχουν τη θεσμική νομιμοποίηση από τη βουλή. Η κοινωνία έχει ανάγκη να δοθούν απαντήσεις με ειλικρίνεια, αυτοκριτική και χωρίς διαβλητά πορίσματα. Οι ένοχοι πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όσο ψηλά και να βρίσκονται.

Η πολιτική πρόταση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι επίκαιρη και η μόνη διέξοδος για να δώσει απαντήσεις στη κοινωνία. Ισχυρή Θεσμική Δημοκρατία. Θεσμοί που να λειτουργούν, Ισχυρές Ανεξάρτητες αρχές, Αποτελεσματική Διακυβέρνηση και Αξιόπιστο για τον πολίτη κράτος. Θα ξαναβάλουμε τη χώρα στις ράγες της ασφάλειας και της προοπτικής, της ανάπτυξης και των ίσων ευκαιριών για όλους.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ