Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεσηκώνεται ο Πειραιάς! ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ πάνε να δημιουργήσουν δομή του ΟΚΑΝΑ στα ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ-Σφοδρή αντίδραση από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ

 Breaking News

Ξεσηκώνεται ο Πειραιάς! ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ πάνε να δημιουργήσουν δομή του ΟΚΑΝΑ στα ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ-Σφοδρή αντίδραση από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη και επιστολή διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ
03 Φεβρουαρίου 2023

Ανησυχία και αναστάτωση έχει προκαλέσει η (επιβεβαιωμένη πλέον) πληροφορία ότι θα δημιουργηθεί δομή του ΟΚΑΝΑ για άτομα με εξαρτήσεις στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά (Μανιάτικα)! Αν και η κίνηση αυτή αρχικά, έμοιαζε με «υποθετικό σενάριο», τελικά έχει βάση καθώς όντως, υπάρχει ένας τέτοιος σχεδιασμός, όπως μαθαίνουμε, από τη διοίκηση του ΟΚΑΝΑ.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι ως ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι γίνεται ένας τέτοιος σχεδιασμός εν αγνοία του Δήμου Πειραιά και των πολιτών και μάλιστα ότι δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενημέρωση τοπικών φορέων, για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα!

Το έναυσμα αυτής της μαζικής αντίδρασης που πρέπει να γίνει δίνει η άμεση πρώτη κίνηση που έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Ήρθε λοιπόν ώρα στο Υπουργείο αλλά και στον ΟΚΑΝΑ να νιώσουν την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Πειραιά όχι μόνο για το τυπικό της «μη ενημέρωσης» αλλά κυρίως για την υποβάθμιση που θα υποστεί η περιοχή με τη δημιουργία δομής για άτομα με εξαρτήσεις και για την αναστάτωση που θα προκληθεί στη ζωή και στην καθημερινότητα των κατοίκων.

Κυρίως, σε μια περίοδο, που στόχος είναι η αναβάθμιση του Πειραιά και ιδίως της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας με έργα και παρεμβάσεις.

Ώρα λοιπόν να κινητοποιηθούν οι βουλευτές της περιοχής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, τα τοπικά μέσα, οι πολίτες και οι φορείς, για να σταματήσουμε τις όποιες διαδικασίες!

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης  Μώραλης επικοινώνησε προκειμένου να ενημερωθεί για το θέμα. Όταν πράγματι κατάλαβε ότι εν αγνοία του Δήμου προγραμματίζεται μια δομή εκεί, απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ. Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του Δημάρχου.

SKM_C300i23020217230

SKM_C300i23020217230

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ «Κ»: Δεν θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να υποβαθμίσει την πόλη και να προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους – Είμαστε ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε τέτοια κίνηση!

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ