Εφημερίδα Κοινωνική

Τρ. Αλεξιάδης: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των φορολογικών υπηρεσιών, άμεση πρόσληψη εφοριακών μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ»

 Breaking News

Τρ. Αλεξιάδης: «Να δοθεί λύση στο πρόβλημα της υποστελέχωσης των φορολογικών υπηρεσιών, άμεση πρόσληψη εφοριακών μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ»
14 Φεβρουαρίου 2023

Σε συνέχεια σχετικών κοινοβουλευτικών πρωτοβουλιών του για τα προβλήματα που προκύπτουν από την αποδυνάμωση των Δ.Ο.Υ. από προσωπικό, ο Βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης φέρνει στη Βουλή, καταθέτοντας ως Αναφορά για τον Υπουργό Οικονομικών, ανακοίνωση του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής.

Στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την απαράδεκτη απόφαση της Φορολογικής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης να ζητήσει από όλες τις Δ.Ο.Υ. της Θεσσαλονίκης τουλάχιστον έναν υπάλληλο από το τμήμα Μητρώου που θα ασχολείται για το επόμενο τρίμηνο αποκλειστικά με την διεκπεραίωση αιτημάτων των Δ.Ο.Υ. Αττικής !!!

Η προχειρότητα με την οποία ενήργησε η Διοίκηση της ΑΑΔΕ, όπως αναδεικνύει ο Σύλλογος στην επιστολή του, αντί να λύσει το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών με ορθολογικό τρόπο, δημιουργεί νέα προβλήματα τα οποία θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την εύρυθμη λειτουργία των Δ.Ο.Υ.

Ο Σύλλογος προτείνει ως μόνη αποδεκτή και αποτελεσματική πρόταση για την οριστική λύση του προβλήματος, την άμεση πρόσληψη 2000 εφοριακών μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ. Ζητά από την Διοίκηση της ΑΑΔΕ να άρει αυτή την πρόχειρη απόφαση, να προχωρήσει στην άμεση διενέργεια του διαγωνισμού και κλιμακώνει τη διαμαρτυρία του καλώντας σε συγκέντρωση στη Φορολογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 15/2 μετά το πέρας του ωραρίου.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ζητά ενημέρωση από τον Υπουργό για την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα του Συλλόγου Εφοριακών Ν. Θεσσαλονίκης-Κιλκίς-Χαλκιδικής.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ