Εφημερίδα Κοινωνική

Το «τελευταίο αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

 Breaking News

Το «τελευταίο αντίο» στον Νεκτάριο Σαντορινιό – Πλήθος κόσμου στην κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
15 Φεβρουαρίου 2023

Το «τελευταίο αντίο» είπαν σήμερα, φίλοι, συγγενείς και συνάδερφοι στον Νεκτάριο Σαντορινιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 51 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο κέντρο της Ρόδου μαζεύτηκε πλήθος κόσμου για να αποχαιρετήσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στον ναό κατέφθασε και ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, τη Βουλή των Ελλήνων εκπροσωπεί ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας και την κυβέρνηση ο υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κος Πλακιωτάκης ο οποίος ήταν εκείνος που διαδέχθηκε στην θέση του Υπουργού τον Νεκτάριο Σαντορινιό.

Μεταξύ των πρώτων βουλευτών που έφθασαν  στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ήταν οι πρώην υπουργοί, Νίκος Παπάς, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Γιώργος Κατρούγκαλος, Χρήστος Σπρίτρζης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άλλων κομμάτων, τους οποίος υποδέχθηκαν ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου κος Δημήτρης Γάκης και ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα κος Αποστολιδης.

Εκτός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου που κατέφθασε στον Ιερό Ναό με τον υπουργό κ. Πλακιωτάκη, παρέστησαν επίσης, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, αντιπεριφεριάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς επίσης και δήμαρχοι από πολλά νησιά του νομού μας, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Σύμης κος Λευτέρης, Παπακαλοδούδας, πρώην Δήμαρχος Καλύμνου κος Γαλουζής, ο Δήμαρχος Νισύρου Χριστοφής Κορωναίος κ.α.

Επίσης όλοι οι βουλευτές Δωδεκανήσου: Ο Μάνος Κόνσολας, ο Βασίλης Υψηλάντης, ο Γιάννης Παπάς και η Μίκα Ιατρίδη, καθώς και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κος Παύλος Μαρινάκης.

Στο τελευταίο αντίο βρέθηκαν και πρόεδροι επιμελητηρίων, φορέων, συλλόγων και δεκάδες πολίτες.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ