Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεδρίαση του Δ.Σ. ΒΕΠ στο ΕΠΑΛ Μεγάρων στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου

 Breaking News

Συνεδρίαση του Δ.Σ. ΒΕΠ στο ΕΠΑΛ Μεγάρων στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου
23 Φεβρουαρίου 2023

Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης , παρουσία πλήθους παρευρισκομένων, της οικογένειας του εκλιπόντος προέδρου , εκπαιδευτικών και μαθητών, πραγματοποιήθηκε η τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά για το μήνα Φεβρουάριο 2023, στη μνήμη του Προέδρου Ανδριανού Μιχάλαρου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το θάνατό του, τη Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Μεγάρων.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης προσφέρθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός για το εργαστήριο Η/Υ του ΕΠΑΛ Μεγάρων , που παραλήφθηκε από τον Δ/ντή του ΕΠΑΛ, κ. Ιωάννη Θεοδοσίου , και απονεμήθηκαν έπαινοι στους μαθητές των Τμημάτων Μηχανολόγων, Β’ και Γ’ τάξης και στους μαθητές του Τμήματος Οχημάτων Γ’ τάξης για την επιλογή τους να ακολουθήσουν την Τεχνική Εκπαίδευση. Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, εξήρε την προσωπικότητα του εκλιπόντος προέδρου και την ανθρωπιά που τον διέκρινε και αναφέρθηκε στην προσφορά του στο επιχειρείν και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά καθώς και στην πρωτοβουλία και τους αγώνες του να αναδειχθεί και αναβαθμιστεί η Τεχνική Εκπαίδευση, υπενθυμίζοντας ακόμη μια φορά τα λόγια του Ανδριανού Μιχάλαρου, ότι «Η Τεχνική Εκπαίδευση είναι επιλογή και όχι λύση ανάγκης».

Συνεχάρη τους καθηγητές του ΕΠΑΛ και απευθυνόμενος στους μαθητές , τόνισε , « η τεχνική εκπαίδευση θα είναι το κλειδί για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς τους ίδιους, τις επιχειρήσεις, που απαιτούν εξειδικευμένους τεχνίτες, αλλά και την οικονομία γενικότερα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ