Εφημερίδα Κοινωνική

Πάνος Ρέππας (αντιδήμαρχος Πειραιά): Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την εγκατάσταση και λειτουργία παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στην 5η δημοτική κοινότητα

Πάνος Ρέππας (αντιδήμαρχος Πειραιά): Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την εγκατάσταση και λειτουργία παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στην 5η δημοτική κοινότητα
04 Φεβρουαρίου 2023

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Πάνος Ρέππας, σε ανακοίνωσή του, για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει στην πόλη, σχετικά με τον ΟΚΑΝΑ, τοποθετείται ως εξής:

 «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε την εγκατάσταση και λειτουργία παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στην 5η δημοτική κοινότητα της πόλης, εντός οικιστικού ιστού και δίπλα σε σχολεία.

Όσοι κλείνουν το μάτι σε τέτοιες αποφάσεις μάλλον δεν θυμούνται ή καλύτερα δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις που είχε μια παρόμοια δομή η οποία λειτουργούσε για πολλά χρόνια στο λιμάνι της πόλης μας.

Οι Πειραιώτες θυμόμαστε όλοι την κατάσταση που επικρατούσε στην ευρύτερη περιοχή και δεν θελουμε να επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Τέτοιες δομές είναι αναγκαίες για την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά η χωροθέτηση τους θα πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια και παντα κατόπιν συνεννόησης με τις τοπικές κοινωνίες».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ