Εφημερίδα Κοινωνική

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Εκπαιδευτική Εκδρομή στις Η.Π.Α. του ΠΜΣ «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική»

 Breaking News

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Εκπαιδευτική Εκδρομή στις Η.Π.Α. του ΠΜΣ «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική»
01 Φεβρουαρίου 2023

Στο πλαίσιο των ενεργειών εξωστρέφειας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς (https://msc-ebs.gr/) ο Διευθυντής του ΠΜΣ, Καθηγητής Γιάννης Α. Πολλάλης μαζί με άλλους καθηγητές και 30 μεταπτυχιακούς φοιτητές, πραγματοποίησαν Εκπαιδευτική Εκδρομή στην Βοστώνη και Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική» στηρίζει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του με εργασιακές ευκαιρίες στην παγκόσμια αγορά, με επιμορφωτικά προγράμματα και εκπαιδευτικές εκδρομές σε Αμερική και Ευρώπη αναπτύσσοντας κανάλια επικοινωνίας και ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών με ακαδημαϊκούς διεθνούς φήμης και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις και επισκέψεις, που πραγματοποιήθηκαν ήταν Harvard University, Massachusetts Institute of Technology (MIT Media Lab), Northeastern University, Suffolk University, Ελληνικό Προξενείο στην Βοστώνη, Boston Public & Kirstein Innovation Center, Stavvy Company, Takeda Company, Comcast- Freewheel Company .

Οι μεταπτυχιακοί μας φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές διαλέξεις στα παραπάνω κορυφαία πανεπιστήμια και να έρθουν σε επαφή με ανώτατα στελέχη αμερικάνικων επιχειρήσεων. Το ΠΜΣ «Οικονομική & Επιχειρησιακή Στρατηγική» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, είναι το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Πειραιώς που θα προχωρήσει σε συνεργασίες με τα παραπάνω διεθνώς αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ