Εφημερίδα Κοινωνική

Δίκη Άλκη: «Νόμιζα ότι έτρεξε από την άλλη μεριά, στο νοσοκομείο έμαθα ότι πέθανε»

 Breaking News

Δίκη Άλκη: «Νόμιζα ότι έτρεξε από την άλλη μεριά, στο νοσοκομείο έμαθα ότι πέθανε»
06 Φεβρουαρίου 2023

Με την κατάθεση 20χρονου φοιτητή Οικονομικών, φίλου του 19χρονου Άλκη Καμπανού συνεχίστηκαν οι καταθέσεις για την υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Ο 20χρονος φοιτητής τη στιγμή της επίθεσης μπόρεσε και διέφυγε γρήγορα από τη μανία των χούλιγκαν.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο δικαστήριο, δεν γνώριζε καλά τον Άλκη, καθώς τον είχε συναντήσει 1-2 φορές και δεν θυμόταν καν το όνομά του.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 20χρονου φοιτητή στις 19:30 το απόγευμα συναντήθηκε με τους φίλους του Σωτήρη και Δημήτρη στον σύνδεσμο φίλων του Άρη, στη Χαριλάου. Μετά φάγανε σε ένα γυράδικο της γειτονιάς, πήγαν ξανά στον σύνδεσμο και μετά στο πάρκο. Στη συνέχεια έφαγαν στην κρεπερί και τέλος πήγαν να καθίσουν στα σκαλοπάτια της πολυκατοικία όπου έγινε το μοιραίο.

«Ήμασταν περίπου μισή ώρα εκεί. Απλά περνούσαμε και καθίσαμε εκεί. Μετά από μισή ώρα, ενώ ήμουν πάνω πάνω στα σκαλιά ήρθαν 5-6 άτομα ήρθαν κατά πάνω μας και ρώτησαν τι ομάδα είμαστε. Ένας από μας απάντησε ότι είμαστε Άρης. Οι κατηγορούμενοι είπαν “δεν είναι αυτοί, πάμε, δεν τους ξέρω. Μετά είπε ένας “πάμε στα α@@@α μου”. Είδα να κρατάνε ένα μαχαίρι κι ένα λοστό. Δεν είδα δρεπάνι. Πήγα να φύγω, γιατί κατάλαβα ότι κάτι πάει να γίνει. Με έριξε μπουνιές ένας. Καλύφθηκα με τα χέρια για να μη με χτυπήσουν πολύ. Φορούσαν όλοι μάσκες και full face. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα αυτός που με χτυπούσε με άφησε. Πήγα προς την οδό Πλαστήρα» είπε ο 20χρονος.

Στη συνέχεια, βλέποντας τα σταθμευμένα αυτοκίνητα των δραστών εξήγησε ότι ένα άτομο από τη θέση του οδηγού βγήκε από το όχημα και «έκανε βήματα προς τα πάνω μου. Δεν θυμάμαι να κρατούσε κάτι. Έφυγα από την άλλη κατεύθυνση. Αυτός επέστρεψε στο αυτοκίνητο» κατέληξε.

Ο νεαρός σημείωσε ότι όταν έφτασε στο νοσοκομείο τούς είπαν ότι κατέληξε ο Άλκης. Συμπλήρωσε ότι σοκαρίστηκε καθώς δεν γνώριζε ότι έγινε κάτι. «Νομίζαμε ότι φύγανε από άλλη κατεύθυνση», πρόσθεσε ο ίδιος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ