Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α” Πειραιά: Απόφαση ντροπή και απαξίωσης ο σχεδιασμός εγκατάστασης παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα

 Breaking News

Ανδρέας Βροντάκης – Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α” Πειραιά: Απόφαση ντροπή και απαξίωσης ο σχεδιασμός εγκατάστασης παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα
04 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ανδρέας Βροντάκης, υποψήφιος βουλευτής για την Α ΠΕΙΡΑΙΑ με το ΠΑΣΟΚ, τοποθετήθηκε για το θέμα της πιθανής δημιουργίας δομής του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα(διαβάστε εδώ για την υπόθεση της δομής ΟΚΑΝΑ), και μεταξύ άλλων τονίζει:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗ & ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ
Με απόφαση ντροπή, το Υπουργείο και η διοίκηση του ΟΚΑΝΑ , χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ενημέρωση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, της ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ , των κατοίκων της Ε ´ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ , σχεδιάζεται η εγκατάσταση παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ στη περιοχή. Σε μιά πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης μας , λίγα μέτρα από σχολικές εγκαταστάσεις, σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια αποτελεί κέντρο οικονομικής ανάπτυξης του ΠΕΙΡΑΙΑ!!! Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ για την ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του !!! Συγχαρητήρια στη Ε ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ( ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ ) για την παρέμβαση της !!! Η κυβέρνηση πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσει την ΑΠΟΦΑΣΗ . Μέσα από διάλογο μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για να στεγαστεί η συγκεκριμένη δομή χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη ζωή της πόλης!!!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ