Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδρέας Βροντάκης: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ… ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ» – Άρθρο του Υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων με ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

 Breaking News

Ανδρέας Βροντάκης: «Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ… ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ» – Άρθρο του Υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων με ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ
07 Φεβρουαρίου 2023

 Άρθρο του Υποψηφίου Βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων με ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Βροντάκη.

«Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε τη προσπάθεια, τόσο της κυβέρνησης όσο και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποβάθμισης της Δημοκρατίας, της λειτουργίας Δικαιοσύνης και των θεσμών. Η Δημοκρατία δεν παρακολουθείται, δεν εκβιάζεται, δεν απειλείται !!!

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι στην απέναντι όχθη από εκείνους που κυβερνούν και κυβέρνησαν με διχαστικά διλήμματα που επιδίωξαν τον έλεγχο των αρμών της εξουσίας αλλά και από εκείνους που διολισθαίνουν στον αυταρχισμό, κυβερνούν με έναν στενό κύκλο κολλητών και ευνοούμενων και συγκαλύπτουν ένα σκάνδαλο, που έχει εκθέσει διεθνώς τη χώρα. Όταν ο κ. Μητσοτάκης καταπατά τη Δικαιοσύνη, το κράτος δικαίου και τους θεσμούς, εμφανίζεται ο κ. Τσίπρας αγκαλιά με τον κ. Πολάκη και τον κ. Σπίρτζη για να του προσφέρει σανίδα σωτηρίας.

Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εθνικές εκλογές θα κάνουμε το πρόγραμμά μας πράξη, εγγυώμενοι την αποκατάσταση των θεσμών, την κοινωνική δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία. Δεν θα σώσουμε τον κ. Τσίπρα ή τον κ. Μητσοτάκη και την πολιτική τους».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ