Εφημερίδα Κοινωνική

Βαγγέλης Σταυράκογλου: «Το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ πέτυχε μια πολύ κομβική νίκη!»

 Breaking News

Βαγγέλης Σταυράκογλου: «Το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ πέτυχε μια πολύ κομβική νίκη!»
23 Ιανουαρίου 2023

Σε συνομιλία που είχαμε με τον Γενικό αρχηγό του ΑΟ ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ, τον κύριο Βαγγέλη Σταυράκογλου, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του συλλόγου μάς είπε τα παρακάτω:

«Πετύχαμε μια εξαιρετικά κομβική νίκη κόντρα στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο! Ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται οι νέες προσθήκες στην ομάδα, όπως αυτή του Στέλιου Μπατζάκα που έλειπε έναν ολόκληρο χρόνο στο εξωτερικό και με το «καλημέρα» σκόραρε δις, αλλά και αυτή του έμπειρου Άνθιμου Τσιρίδη που επίσης σκόραρε! Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα και ήταν αναμενόμενο το μουδιασμένο ξεκίνημα. Άλλωστε το πρωτάθλημα της Α” κατηγορίας δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Β” κατηγορίας, αφού το επίπεδο είναι σαφώς καλύτερο και οι ομάδες πολύ πιο δυνατές. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι δύο τρεις έμπειροι παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα θα βοηθήσουν πολύ τα νέα παιδιά και θα υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε 25 ισάξιους ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν στην βασική ενδεκάδα! Ήδη πιάσαμε την 9η θέση και στον Β” γύρο θα φανεί πόσο αδικήσαμε οι ίδιοι τον εαυτό μας στον Α” γύρο του πρωταθλήματος…»

Για την ιστορία να πούμε ότι χθες το ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ νίκησε 3-0 στο Πέραμα την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Μπατζάκας Σ. 53′, 80′, Τσιρίδης 70′), ενώ την επόμενη αγωνιστική η ομάδα υποδέχεται τον ισχυρό ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΑΙΓΙΝΑΣ σε έναν αγώνα που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον…


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ