Εφημερίδα Κοινωνική

Ψευτογιατρός – Γιώργος Σιγάλας: «Ήταν επιχειρηματίας με γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι» λέει ο πρώην μπασκετμπολίστας

Ψευτογιατρός – Γιώργος Σιγάλας: «Ήταν επιχειρηματίας με γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι» λέει ο πρώην μπασκετμπολίστας
23 Ιανουαρίου 2023

Για τη γνωριμία του με τον 66χρονο ψευτογιατρό, ο οποίος κατηγορείται ότι εξαπάτησε τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, πουλώντας τους ελπίδες ίασης, μιλά ο πρώην μπασκετμπολίστας, Γιώργος Σιγάλας, ο οποίος δηλώνει ότι τον ήξερε εδώ και τρεις δεκαετίες περίπου.

«Ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχα μία εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, σε άλλες ομάδες κτλ, χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Έχω τα καλύτερα να πω. Το γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι ήταν δική του επιχείρηση» λέει αρχικά ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής μιλώντας στον Alpha και την εκπομπή Tlive.

«Όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη, έχει να σας πει μόνο τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμά του. Τώρα, από εκεί και πέρα, μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 χρόνια περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά» προσθέτει ο Γιώργος Σιγάλας ενώ σχετικά με τις κατηγορίες εις βάρος του ψευτογιατρού, αναφέρει: «Δεν θέλω να το κρίνω γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Κι εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης. Μόνο το να αποφανθεί η Δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία».

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ