Εφημερίδα Κοινωνική

Ουρές χιλιομέτρων και μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό μετά την εκτροπή της νταλίκας

 Breaking News

Ουρές χιλιομέτρων και μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό μετά την εκτροπή της νταλίκας
19 Ιανουαρίου 2023

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την λεωφόρο Κηφισού από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης, λόγω εκτροπής νταλίκας που μετέφερε πορτοκάλια, στο ρεύμα προς Πειραιά, μετά την Πετρου Ράλλη, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Αγίας Άννης στο Ρέντη.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από τις δύο αριστερές λωρίδες στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά ήδη έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων, αφού πριν από λίγο ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι δόθηκαν στην κυκλοφορία μόνο οι δύο αριστερές λωρίδες.

Όπως φαίνεται και στον παρακάτω χάρτη, από το ύψος του Ρέντη, έως και τη Λεωφόρο Αθηνών η κίνηση είναι στο κόκκινο με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

kinisi-1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ γερανός απομάκρυνε το φορτηγό.

Αυτή τη στιγμή ο δρόμο καθαρίζεται, ωστόσο είναι άγνωστο πόση ώρα θα διαρκέσει αυτό και πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία ολόκληρος ο δρόμος.

Δείτε live την κίνηση εδώ

Πώς έγινε το ατύχημα

Η εκτροπή της νταλίκας έγινε λίγο πριν τις 04.00 σήμερα Πέμπτη, αλλά το πρόβλημα δεν είχε αντιμετωπιστεί για αρκετές ώρες καθώς το οδόστρωμα γέμισε και από τα πορτοκάλια που αποτελούσαν το φορτίο της νταλίκας.

Το όχημα κατευθυνόταν στην αγορά του Ρέντη φορτωμένο με δέκα τόνους πορτοκάλια και από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του και το οδόστρωμα να γεμίσει πορτοκάλια.

kifisos-leoforos1-600x449-1

portokalia2_0


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ