Εφημερίδα Κοινωνική

«Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε» – Άλλη μία γυναίκα καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι

«Μου έδωσε ναρκωτικά και με βίασε» – Άλλη μία γυναίκα καταγγέλλει τον Μπιλ Κόσμπι
02 Ιανουαρίου 2023

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι ο Μπιλ Κόσμπι τη νάρκωσε και την κακοποίησε σεξουαλικά το 1986, μήνυσε τον κωμικό ηθοποιό, την NBCUniversal και άλλες εταιρείες την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, με άλλες πέντε γυναίκες να υποβάλλουν παρόμοια μήνυση νωρίτερα τον ίδιο μήνα.

Η Στέισι Πίνκερτον υποστήριξε πως όταν ήταν 21 ετών και δούλευε ως αεροσυνοδός και μοντέλο, ο Κόσμπι της έδωσε ναρκωτικά σε ένα εστιατόριο στο Ιλινόις και την πήγε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σικάγο. Η μήνυση αναφέρει ότι ο Κόσμπι «πραγματοποίησε αναγκαστική σεξουαλική επαφή» μαζί της, ενώ ήταν ανήμπορη εξαιτίας των ναρκωτικών.

Δημοσίευμα της Marca αναφέρει ότι η Πίνκερτον δέχτηκε την επίθεση από τον Κόσμπι όταν τον είχε γνωρίσει στη Νέα Υόρκη και της υποσχέθηκε να τη βοηθήσει την καριέρα της και ότι ανέλαβε κάποιο ρόλο σε ένα επεισόδιο του «The Cosby Show» στο NBC, αλλά δεν εμφανίστηκε στο τελικό μοντάζ.

Μήνες μετά την επίθεση, η Πίνκερτον είπε ότι ο Κόσμπι την κάλεσε στην παράστασή του σε ένα θέατρο του Σικάγο, όπου ισχυρίζεται ότι τη φίλησε και την άγγιξε με δύναμη.

«Ο Κόσμπι είχε το ίδιο ή παρόμοιο πρότυπο συμπεριφοράς με τα θύματά του», αναφέρει η αγωγή της Πίνκερτον, «συμπεριλαμβανομένης της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόοδο της καριέρας τους, δίνοντάς τους ρόλους στο Cosby Show, χρησιμοποιώντας τις τοποθεσίες γυρισμάτων του ως μέσο πρόσβασης, για να απομονώνει, να παρενοχλεί σεξουαλικά και να επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες, χρησιμοποιώντας ναρκωτικά για να ακινητοποιεί τα θύματά του και να προχωρά σε βίαιες σεξουαλικές πράξεις μαζί τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ηθοποιού, Άντριου Ουάιατ, σε ένα email στο Associated Press δήλωσε τα εξής: «Όπως δηλώναμε πάντα και τώρα μπορεί να δει η Αμερική, δεν πρόκειται για δικαιοσύνη για τα θύματα φερόμενων σεξουαλικών επιθέσεων, αλλά είναι όλα για τα χρήματα. Πιστεύουμε ότι τα δικαστήρια, καθώς και η κοινή γνώμη, θα ακολουθήσουν τους κανόνες δικαίου και θα απαλλάξουν τον κ. Κόσμπι από αυτές τις υποτιθέμενες κατηγορίες».

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ