Εφημερίδα Κοινωνική

Κώστας Φούντας: «Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ξέρει ακριβώς πού βαδίζει!»

 Breaking News

Κώστας Φούντας: «Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ξέρει ακριβώς πού βαδίζει!»
25 Ιανουαρίου 2023

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, τον κύριο Κώστα Φούντα, ο ισχυρός άνδρας της ιστορικής ομάδας απάντησε με χαρακτηριστική σιγουριά στις ερωτήσεις μας σχετικά με τους στόχους που έχουν τεθεί μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς! Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε παρακάτω τις αποκλειστικές του δηλώσεις στην εφημερίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:

«Συνεχίζουμε βάσει συγκεκριμένου σχεδίου και ξέρουμε ακριβώς που βαδίζουμε! Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου τι κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς κοιτάζουμε αποκλειστικά την δική μας ομάδα, ξεκινήσαμε με πολλά νέα παιδιά χωρίς ιδιαίτερες βλέψεις για άνοδο, αλλά στην πορεία είδαμε ότι με την κατάλληλη ενίσχυση μπορούμε να τα καταφέρουμε! Επέστρεψε ο προπονητής των περσινών επιτυχιών, ο κύριος Τζαναβάρας, και αποκτήσαμε εννέα ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις που χρειαζόμασταν ενίσχυση.
Δεν σας κρύβω ότι έχουμε πεισμώσει με τον τρόπο που χάσαμε πέρσι την άνοδο στην Γ” εθνική κατηγορία και θέλουμε να τα καταφέρουμε φέτος! Ακόμα όμως και αν δεν το πετύχουμε, θα είναι έτοιμος ο βασικός κορμός για τη νέα χρονιά. Η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και ο προπονητής μας δεν… καταλαβαίνει από ρεπό! Η εικόνα της ομάδας είναι εξαιρετική από την αρχή της χρονιάς, έχουμε δεχτεί συγχαρητήρια από όλες σχεδόν τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε, και πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να κάνουμε την υπέρβαση φέτος θα δώσουμε χαρά σε όλους τους φιλάθλους του Πειραιά που αγαπάνε το καθαρό ποδόσφαιρο και τα υγιή πρότυπα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ