Εφημερίδα Κοινωνική

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

 Breaking News

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
16 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κίνηση των οχημάτων στον Κηφισό από νωρίς το πρωί της Δευτέρας λόγω τροχαίου που σημειώθηκε ανάμεσα σε μοτοσικλέτα και φορτηγό στο ύψος της Κηφισιάς. Ειδικότερα το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα ανόδου λίγο πριν την έξοδο για Κηφισιά.

Λόγω του τροχαίου ουρές σχηματίζουν τα οχήματα στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας από τo ύψος του Περιστερίου προς τη Νέα Κηφισιά.

Επίσης μεγάλο μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στην λεωφόρο Σχιστού προς Σκαραμαγκά με 50 λεπτά καθυστέρησης, καθώς και στο ρεύμα εξόδου της λεωφόρου Αθηνών από το το Παλατάκι Χαϊδαρίου και ως το ύψος της Σχιστού.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λ.Κηφισίας τμηματικά αλλά και στη Λ.Μεσογείων. Προβλήματα καταγράφονται και σε δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λόγω και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ισχυούν από τις 6 το πρωί για το λαϊκό προσκύνημα και την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Κίνηση τώρα θα συναντήσουν οι οδηγοί και στην Αττική Οδό και ειδικότερα προς Αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις καταγράφονται και προς Ελευσίνα από Κηφισίας έως και την έξοδο για Λαμία.

Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ