Εφημερίδα Κοινωνική

Στράτος Χαρχαλάκης – Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων: «Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής»

 Breaking News

Στράτος Χαρχαλάκης – Δήμαρχος Κυθήρων – Αντικυθήρων: «Τα έργα υποδομών και ανάπτυξης που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής»
05 Δεκεμβρίου 2022

Η πορεία υλοποίησης των εμβληματικών έργων που πραγματοποιούνται στο Δήμο Κυθήρων με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού που αγγίζει τα 27,5 εκατ. ευρώ, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, της Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Β. Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη και του Δημάρχου Κυθήρων – Αντικυθήρων Στρ. Χαρχαλάκη.

Πρόκειται για έργα υποδομών και ανάπτυξης που αφορούν μεταξύ άλλων, στην ολοκλήρωση και λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων, προϋπολογισμού 6.300.000,00 ευρώ, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής αλλά και στην αποκατάσταση των 2 πρώην ανεξέλεγκτων ΧΑΔΑ σε Κύθηρα και Αντικύθηρα, καθώς επίσης αφαλατώσεις, έργα οδοποιίας, αναπλάσεις και αναβαθμίσεις αθλητικών εγκαταστάσεων.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Πειραιά κ. Στράτος Παγωτέλης, ο Προϊστάμενος ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων κ. Σταύρος Βεϊόγλου, ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Δημήτρης Μπογιατζής και υπηρεσιακά στελέχη.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ