Εφημερίδα Κοινωνική

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: «Αστική Ανάπλαση Αγίου Διονυσίου: Η άριστη συνεργασία των υπηρεσιών, δίνει αποτέλεσμα»

 Breaking News

Σταυρούλα Αντωνάκου – Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: «Αστική Ανάπλαση Αγίου Διονυσίου: Η άριστη συνεργασία των υπηρεσιών, δίνει αποτέλεσμα»
21 Δεκεμβρίου 2022

Μία απ’ τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις στην Αττική, που χρηματοδοτεί και εκτελεί η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο Πειραιά, βρίσκεται σε εξέλιξη και η ολοκλήρωση της αναμένεται την Άνοιξη του 2023.

Όπως μας ενημερώνει η Σταυρούλα Αντωνάκου, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά: «…360 στρέμματα,πάνω από 300 επιχειρήσεις-δραστηριότητες,δίπλα απ’τον κεντρικό Λιμένα. Η εκκίνηση του έργου έγινε το 2020,καθότι υπήρξε σοβαρό πρόβλημα μετά την δημοπράτηση του,αρχές του 2019.

Με την άριστη συνεργασία των υπηρεσιών μας, την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και την συνδρομή του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Ν. Πέππα αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα και το έργο ξεκίνησε! Η επιμέλεια των υπηρεσιών μας, επίσης, κατά την διάρκεια των εργασιών είναι εξαιρετική, παράλληλα με τις παρεμβάσεις τους σε καίρια σημεία που δεν υπήρχαν ούτε οι βασικές υποδομές, όπου και τις υλοποιήσαμε! Η καθημερινή επικοινωνία μας με τον Δήμο Πειραιά, επίσης.

Άλλωστε οι δυσκολίες που ανέκυψαν και ανακύπτουν, σε μια περιοχή με βιομηχανικά χαρακτηριστικά αλλά και με εκατοντάδες επιχειρήσεις που δεν σταμάτησαν τις δραστηριότητες τους, το αποδεικνύουν. Ολοκληρώσαμε τις ασφαλτοστρώσεις στην οδό Μαυρομιχάλη και απόψε ξεκινούν στην οδό Ασκληπειού. Συνεχίζουμε…»

αστικη αναπλαση 1

αναπλαση 2

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ