Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνες επικαλούνται ψευδώς εντάλματα Δήμων: Προσπαθούν να κλέψουν προσωπικά στοιχεία – Πού εντοπίζεται η δράση τους

 Breaking News

ΠΡΟΣΟΧΗ! Απατεώνες επικαλούνται ψευδώς εντάλματα Δήμων: Προσπαθούν να κλέψουν προσωπικά στοιχεία – Πού εντοπίζεται η δράση τους
14 Δεκεμβρίου 2022

Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη Δήμαρχος σχετικά με κινήσεις ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ! Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, εφιστά την προσοχή σε όλους όσοι συνδιαλλάσσονται οικονομικά με τον Δήμο Πύργου αλλά και ευρύτερα.

Διότι, σύμφωνα με τον κ.Αντωνακόπουλο, επιτήδειοι με πρόσχημα τις πληρωμές ενταλμάτων του Δήμου Πύργου προς τρίτους, επιχειρούν να υποκλέψουν προσωπικά στοιχεία και να «αδειάσουν» τραπεζικούς λογαριασμούς. Προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους, τους αναφέρουν τον αριθμό του εντάλματος και όσες λεπτομέρειες είναι ήδη δημοσιευμένες και τους ενημερώνουν ότι θα τους αποστείλουν από τις υπηρεσίες του Δήμου ένα λινκ για να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, τον τραπεζικό τους λογαριασμό, κωδικούς κ.α.

Ήδη, όπως ενημέρωσε ο κ. Αντωνακόπουλος έχουν γνωστοποιηθεί το τελευταίο διάστημα τρία τέτοια περιστατικά ενώ ενδεχομένως να υπάρχουν και σε άλλους Δήμους ανάλογες υποθέσεις. Οι πολίτες που δέχτηκαν αυτό το τηλεφώνημα-για καλή τους …τύχη- πήραν τηλέφωνο στις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου για περαιτέρω διευκρινήσεις κι εκεί αποκαλύφθηκε η απάτη.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ