Εφημερίδα Κοινωνική

Περιοδεία Δημητρίου Μαρκόπουλου στις λαϊκές αγορές στην Σαλαμίνα και στη Νίκαια και επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης

 Breaking News

Περιοδεία Δημητρίου Μαρκόπουλου στις λαϊκές αγορές στην Σαλαμίνα και στη Νίκαια και επικοινωνία με τους κατοίκους της πόλης
05 Δεκεμβρίου 2022

Περιοδεία στη λαϊκή αγορά της Σαλαμίνας καθώς και σε αυτή στη Νεάπολη της Νίκαιας πραγματοποίησε την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2022 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 αντίστοιχα, ο Βουλευτής της Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Κατά την διάρκεια αυτών είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των ως άνω περιοχών, να ακούσει τα προβλήματά τους και να πληροφορηθεί τις δυσκολίες και τις ανησυχίες τους αναφορικά με το ζήτημα της αύξησης των τιμών σε βασικά καταναλωτικά αγαθά.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς που διατηρεί στο Facebook, αναφέρει ότι οι παραγωγοί δίνουν αγώνα συγκράτησης των τιμών, το φαινόμενο της αύξησης των τιμών είναι διεθνές λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ διαπίστωσε και στις δύο περιοδείες του ότι το κλίμα ήταν καλό και τόνισε ότι οι συμπολίτες μας έχουν κατανοήσει την κυβερνητική προσπάθεια για τιθάσευση της ακρίβειας, ζητώντας και άλλες παρεμβάσεις. Επίσης σημείωσε ότι ήταν και παραμένει στο πλευρό της κοινωνίας και υπογράμμισε πως προτίθεται να συνεχίσει τις επαφές του στο κοινωνικό πεδίο σε όλη την περιφέρεια εντός των επόμενων ημερών.

«Οι κυβερνητικοί Βουλευτές δεν κρυβόμαστε στα γραφεία μας. Κινούμαστε καθημερινά – σε αντίθεση με την αντιπολίτευση – στην κοινωνία για να ακούμε και να λύνουμε προβλήματα», υπογράμμισε.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ