Εφημερίδα Κοινωνική

Ειδήσεις από το Υπουργείο Ναυτιλίας: Eντοπισμός σορού άνδρα στα Μέθανα – Τραυματισμός ναυτικού στο Πέραμα – Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι – Διακομιδές ασθενών

Ειδήσεις από το Υπουργείο Ναυτιλίας: Eντοπισμός σορού άνδρα στα Μέθανα – Τραυματισμός ναυτικού στο Πέραμα – Τροχαίο ατύχημα στο Κερατσίνι – Διακομιδές ασθενών
05 Δεκεμβρίου 2022

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μεθάνων, για εντοπισμό σορού άνδρα στην περιοχή Ψήφτα Τακτικούπολης του Δήμου Τροιζηνίας Μεθάνων.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαλατά και πρόκειται για 70χρονο ημεδαπό.

Από το Α” Λιμενικό Τμήμα Μεθάνων του Λιμεναρχείου Πόρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε το Δ” Λιμενικό Τμήμα Περάματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά για τραυματισμό ναυτικού που έλαβε χώρα σε ιδιωτικό ναυπηγείο στο Πέραμα.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η ως άνω Λιμενική Αρχή από τον Πλοίαρχο Ε/Γ-Τ/Ρ πλοίου, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο στην ανωτέρω εγκατάσταση για ετήσια συντήρηση, ότι, την 29/11/2022, τραυματίστηκε 32χρονος, μέλος πληρώματος (ειδικότητας ναύτη) στο αριστερό άνω άκρο, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ο ανωτέρω μετέβη με ιδιωτικό όχημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για διενέργεια εξετάσεων, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

*****

Τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά στο Ικόνιο Κερατσινίου, μεταξύ Φ.Ι.Χ. οχήματος με οδηγό 41χρονο και δίκυκλου οχήματος, με οδηγό 43χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας για διενέργεια εξετάσεων.

Προανάκριση διενεργείται από το Β” Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-88χρονης, από τον λιμένα ν. Σχοινούσας στον λιμένα ν. Νάξου, με το Ε/Γ – Τ/Ρ »ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ V» Ν.Ν. 67 και

-72χρονης και 37χρονης, από τον λιμένα ν. Σκιάθου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Π – Τ/Ρ »ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ» Ν.Σ. 158.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ