Εφημερίδα Κοινωνική

Φρικτό τροχαίο με το δημοτικό υπάλληλο στη Λεωφόρο Σουνίου – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός

Φρικτό τροχαίο με το δημοτικό υπάλληλο στη Λεωφόρο Σουνίου – Παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός
25 Δεκεμβρίου 2022

Ανατριχίλα προσκαλεί ένα βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο “φως” από τη στιγμή του τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεωφόρο Σουνίου, με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος καθαριότητας να ακρωτηριαστεί και να νοσηλεύεται στην Εντατική.

Το τροχαίο έγινε στις 5:30 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Σουνίου στο ύψος της περιοχής Πέτας Σαρωνικού, με θύμα ένα δημοτικό υπάλληλο που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε την δουλειά του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στο σημείο είχε σταματήσει ένα απορριμματοφόρο του Δήμου με αναμμένο τον φάρο και τα αλάρμ και οι υπάλληλοι μάζευαν τους κάδους.

Ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός και το οποίο έπεσε με φόρα επάνω του την στιγμή που προσπαθούσε να τοποθετήσει έναν μεταλλικό κάδο στο σταθμευμένο απορριμματοφόρο.

Ο 52χρονος, τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε με ακρωτηριασμένο πόδι στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η κατάστασή του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπαν από το νοσοκομείο, μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση σταμάτησε η αιμορραγία, ωστόσο υπάρχουν πολλαπλά τραύματα σε εσωτερικά όργανα και κάθε ώρα που περνάει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του.

Ο 52χρονος, σύμφωνα με τους συναδέλφους του, κάνει δύο δουλειές για να τα φέρει βόλτα οικονομικά, καθώς σπουδάζει δύο παιδιά και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ