Εφημερίδα Κοινωνική

Δήμος Π. Φαλήρου: Έγκριση χρηματοδότησης για τα αδέσποτα ζώα με ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

 Breaking News

Δήμος Π. Φαλήρου: Έγκριση χρηματοδότησης για τα αδέσποτα ζώα με ένταξη στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ
20 Δεκεμβρίου 2022

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο των στοχευμένων ενεργειών φιλοζωικής μέριμνας, εξασφάλισε και έλαβε χρηματοδότηση συνολικού προϋπολογισμού 37.920,56€ , για «την προμήθεια αναγνωστών σήμανσης ζώων συντροφιάς, λοιπού αναγκαίου πάγιου εξοπλισμού και δαπάνες που αφορούν στη στείρωση αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Επί της ουσίας, το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την πρόταση της υπηρεσίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Π. Φαλήρου, η οποία αφορά την ένταξη στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» – Νέο πλαίσιο για την ευζωία ζώων συντροφιάς – Πρόγραμμα «Άργος».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα για τα αδέσποτα, αποτελείται από τα εξής έργα:

Α) «Προμήθεια αναγνωστών σήμανσης ζώων συντροφιάς και λοιπού αναγκαίου πάγιου εξοπλισμού», συνολικού προϋπολογισμού 18.923,76€

Β) «Στείρωση αδέσποτων ζώων», συνολικού προϋπολογισμού 18.996,8€

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφερόμενος στη χρηματοδότηση έκανε την εξής δήλωση:

«Συνεχίζουμε μελετημένα και στοχευμένα, να υλοποιούμε την πολιτική μέριμνας της Δημοτικής μας Αρχής για τα αδέσποτα, εξασφαλίζοντάς τους κάθε φροντίδα, ως πράξη αγάπης και καθήκοντος για την προστασία τους. Δεν θα κουράζομαι να επαναλαμβάνω ότι ο πολιτισμός ενός λαού αποτυπώνεται και με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στα ζώα.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για την έγκριση και ένταξη της πρότασης του Δήμου Π. Φαλήρου στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ